Servicii

  • Consultanta
  • Proiectare si design
  • Executie piscine
  • Service si mentenanta
  • Cere oferta(formular)

Consultanta

Atunci cand vorbim despre piscine vorbim despre dorinte. Noi imbracam dorinta in forme, culori, finisaje si o puritate deosebita a apei. Te asiguram ca vei spune WOW fie ca o vezi prima sau a 365-a oara.

Consultantii nostri specializati in domeniu comunica perfect cu arhitectii si proiectantii in vederea construirii piscinei de interior sau exterior adaptata cerintelor dumneavoastra.

Scopul final este de a crea piscina de lux pe care ti-o doresti, micul tau paradis din propria casa, ferit de ochii lumii!

Cele peste 350 de piscine construite in cei 17 ani de experienta vorbesc despre privirea de ansamblu pe care o avem in domeniu!

Consultanta

Pasiunea noastra este sa construim piscine de vis. Fie ca sunt unice din punct de vedere arthitectural, pur functionale sau personalizate astfel incat sa te introduca intr-o atmosfera de SPA, suntem aici ca sa iti transformam visul in realitate! Imagineaza-ti cum te relaxezi in propria piscina si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de proiectarea si design-ul acesteia, bineinteles sub indrumarea ta.

Imbinam cu succes partea artistica si anume design-ul cu partea matematica, proiectarea pentru a crea o experienta de lux!

In cazul in care esti ahitect si vrei sa ne cunoastem, am creat un kit de proiectare pentru a te introduce in lumea piscinelor OSPA.


newsletter arhitecti -

Consultanta

Notiunile de norma de construire, materiale utilizate, securizare, iluminat si igiena sunt tabla noastra de joaca atunci cand vorbim de executie. Suntem cei care de la zero construiesc un paradis acvatic la care ai acces doar tu, acea piscina exclusivista pe care noi o construim, o placam, o echipam si o accesorizam cu cele mai bune materiale.

Tehnologia germana de ultima generatie folosita iti garanteaza utilizarea piscinei pe termen lung cu operatiuni de intretinere minime din partea ta. Cele peste 350 de piscine construite de-a lungul timpului vorbesc despre privirea de ansamblu pe care o avem in acest domeniu. Stim toate aspectele si detaliile piscinei tale de vis si clar stim sa o construim!

Construim piscine din beton pentru curte sau gradina si fie ca sunt piscine de exterior sau interior te vor uimi prin calitatea lor ridicata.

Vei spune WOW fie ca o vezi prima sau a 365-a oara!

Consultanta

Atunci cand vorbim de sistemele de ultima generatie OSPA, vorbim despre un service si o intretinere minima. Datorita tehnologiei avansate folosite, interventia umana este minima.

Avand o expertiza larga adunata in cei 17 ani, poti apela la noi atunci cand doresti sa schimbi sistemul actual cu unul performant sau daca ai nevoie de intretinerea a piscinei. Fie ca este vorba de accesorii piscina (pompa, aspirator, prelata) sau de echipamente piscina iti vom oferi consultanta pentru fiecare caz in parte.
Cere oferta

Nume
Mesaj
Email
Telefon

CERE OFERTA PERSONALIZATA

Nume
Mesaj
Email
Telefon

De 17 ani, dam viata celor mai spectaculoase piscine in care cu siguranta ai mai inotat, poate la clubul exclusivist de fitness sau la resortul de lux din vacanta.

Iti aducem luxul senzorial suprem in inima propriului camin, o piscina in forma dorintelor tale. Un proiect unic in care expertiza tehnica impecabila face posibila orice capriciu estetic. Pentru satisfactie pe viata.