Dam forma apei tale!

De 17 ani, dam viata celor mai spectaculoase piscine in care cu siguranta ai mai inotat, poate la clubul exclusivist de fitness sau la resortul de lux din vacanta.

Iti aducem luxul senzorial suprem in inima propriului camin, o piscina in forma dorintelor tale. Un proiect unic in care expertiza tehnica impecabila face posibila orice capriciu estetic. Pentru satisfactie pe viata.

Fie ca este vorba despre constructii de piscine interioare, exterioare, de curte, de gradina, inlocuire de sisteme sau intretinere cream pentru tine solutia personalizata. Sistemele germane, de ultima generatie OSPA dispun de skimmer si overflow, cu filtrare corect dimensionata si cu posibilitate de tratare cu sare 100 % naturala.

In portofoliul nostru puteti gasi peste 350 de piscine construite atat rezidentiale cat si publice, peste 200 de piscine echipate complet, peste 25 jacuzzi pentru utilizare publica, peste 15.000 metri patrati de placari speciale, peste 50 de incaperi piscine dotate cu echipament de dezumidificare.


 

 

DE CE NOI?

  • Expertiza tehnica solida
  • Design personalizat al piscinelor: suntem manufacturieri de experiente senzoriale si de spatii ambientale
  • Portofoliu de clienti solid atat pentru piscine publice cat si pentru piscine private
  • Soliditatea afacerii
  • Inovatie tehnologica