Ce realizam

  • Piscine Publice –Interioare/Exterioare
  • Piscine rezidentiale-Interioare/Exterioare
  • Centre Spa
  • Aquaparcuri
  • Bazine Olimpice
  • Bazine Decorative
  • Atractii acvatice

Piscine Publice –Interioare/Exterioare

Suntem mandri de realizarile adunate in cei peste 17 ani de experienta in domeniul piscinelor publice: bazinele World Class. Hotel Radisson, Upground, Titan, Mega Mall, InCity, Piscinele de la Club IDM, Hotel Teleferic Brasov, Hotel Aro Palace Brasov, Clubul Diplomatilor, Hotel Europa din Eforie, Silver Mountain din Poiana Brasov, Bazinul Olimpic Brasov, Piscina Interioara - Pescariu Sport's & SPA si lista poate continua.

Am adus luxul in aceste centre renumite prin sistemele fiabile, dimensionate corect, ce ofera o calitate ridicata a apei pentru uz public cu trafic mare de persoane. Intretinerea piscinei este facila necesitand un timp minim de interactiune umana. Calitatea apei impreuna cu design-ul luxuriant ofera o experienta unica clientilor.

Cum fiecare detaliu al unei piscine publice ne este cunoscut va invitam sa ne cereti o oferta personalizata completand formularul de mai jos!


Piscine Publice –Interioare/Exterioare

Ne dorim sa cream oaza ta unica in propria-ti locuinta! Fie ca este piscina de interior sau exterior vrem sa spui WOW de fiecare data cand te intorci de la activitatile tale sa te racoresti in cristalinul apei. Cu solutii complete germane de ultima generatie iti cream o oaza de liniste si relaxare!

Cu o echipa in spate de profesionisti cu 17 ani experienta construim piscine in care expertiza tehnica impecabila face posibil orice capriciu estetic pentru satisfactie pe viata.

Te invitam sa ne trimiti o cerere de oferta personalizata si piscina ta de lux este mai aproape de tine!

Piscine Publice –Interioare/Exterioare

SPA-ul este o experienta a simturilor! Fiecare pas aduce liniste spiritului iar apa este elementul purificator care linisteste trupul. Suntem alaturi de tine in crearea acestui ambient special. Finisaje inspirate, bazine, sisteme de jacuzii in diferite forme, saune din pin sau molid, cabine de abur si hammam, camera de gheata, dusurile emotionale sunt cele ce contureaza spatiul SPA-ului.

Calitatea acestora este esentiala fiindca detaliile sunt cele care fac din aceasta zona un altar al linistii. Suntem alaturi de tine cu solutii si sisteme de ultima generatie, implementate in decursul celor peste 17 de ani de experienta.

Cere-ne o oferta personalizata si iti vom crea cu drag proiectul de SPA potrivit nevoilor tale!

Piscine Publice –Interioare/Exterioare

Tumultul apei din aquaparc este sunetul pe care l-am auzit deseori in implementare proiectelor noastre. Tobogane colorate acompaniate de zona de jacuzzi sunt elementele intalnite in aceste zone de agrement. Cum aceste proiecte sunt ca niste piese de lego create colorat si asamblate intai pe hartie, suntem alaturi de tine in proiectarea, construirea piscinelor si implementarea sistemelor.

Cere-ne o oferta personalizata si putem crea pentru tine paradisul acvatic dorit!
Piscine Publice –Interioare/Exterioare

Inotatorii profesionisti sunt experti in a-si da seama de calitatea apei dintr-o piscina. Prin cunostintele acumulate si dotarea cu sistemele potrivite iti garantam cea mai ridicata calitate a apei. Sistemele corect dimensionate impreuna cu experienta nostra de peste 17 ani iti garanteaza piscina ideala.

De la constructie, sistem si pana la placari, cream de la zero pana la final piscina ta olimpica.

Cere-ne o oferta personalizata si putem proiecta si construi piscina olimpica de care ai nevoie!

Piscine Publice –Interioare/Exterioare

Fie ca este o gradina minunata sau un SPA ce are nevoie de un element decorativ suntem alaturi de tine de la proiectarea bazinului, alegerea finisajelor si a sistemului potrivit pana la implementarea proiectului. Bazinele decorative de la intrarea in cladirile publice aduc racoare si liniste trecatorilor ce admira frumusetea lor.

Paleta larga de finisaje face din aceste bazine un loc de liniste si relaxare in care elementul central, apa, aduce purificare.

Cere-ne o oferta personalizata pentru a crea bazinul tau decorativ!Piscine Publice –Interioare/Exterioare

Fie ca sunt piscine termale, fantani spectaculoase, cascade, tunuri de apa, aparate contra curent, jeturi de hidromasaj, paturi cu aer, bazine de valuri, bazine terapeutice, pompe de caldura sau lumini speciale, suntem alaturi de tine in captarea atentiei publicului prin aceste atractii acvatice.

Alegem impreuna placarile, sistemele si cream o scena unica ce va atrage atentia prin calitate si spectaculozitate.

Cere-ne o oferta personalizata pentru a crea atractiile tale acvatice unice!

CERE OFERTA PERSONALIZATA

Nume
Mesaj
Email
Telefon

De 17 ani, dam viata celor mai spectaculoase piscine in care cu siguranta ai mai inotat, poate la clubul exclusivist de fitness sau la resortul de lux din vacanta.

Iti aducem luxul senzorial suprem in inima propriului camin, o piscina in forma dorintelor tale. Un proiect unic in care expertiza tehnica impecabila face posibila orice capriciu estetic. Pentru satisfactie pe viata.