Inlocuire echipamente

  • Pentru ca apa din piscina sa nu miroasa a clor
  • Pentru calitate ridicata a apei tale
  • Pentru confort sporit in propria ta piscina

Pentru ca apa din piscina sa nu miroasa a clor

Fa cunostinta cu cele mai performante sisteme de piscine germane OSPA pentru o calitatea exceptionala a apei. Cu o tehnologie avansata de filtrare si tratare, acestea garanteaza o apa cristalina ce nu miroase a clor, de o calitate similara cu cea potabila. Filtrarea se face folosind nisip si carbune activ sau sare naturala


O apa echilibrata este necesara pentru sanatatea pielii in calitate de adult si vitala pentru cei micuti. In cazul in care piscina ta miroase a clor, ne poti contacta pentru a stabili cauza si a-ti arata solutia potrivita!Pentru ca apa din piscina sa nu miroasa a clor

In cazul apa din piscina ta miroase a clor este cazul sa ne chemi pentru un consult de specialitate!

Noi suntem cei care aduc in piscina ta de interior sau exterior pa limpede ca de cristal. Sistemele de piscine germane OSPA sunt cele care mentin apa la valorile ideale pentru corpul uman si nu permit acumularea impuritatilor.

Completeaza formularul de mai jos si iti vom face o vizita pentru a-ti prezenta o solutie personalizata!

Pentru ca apa din piscina sa nu miroasa a clor

Fa cunostinta cu cea mai noua tehnologie in materie de confort, sistemul german de ultima generatie OSPA. Complet automatizat cu performante ridicate si costuri minime de intretinere a piscinei, trateaza apa cu sare naturala si foloseste carbunele activ natural pentru o limpezime fara egal a apei.

In cazul in care iti doresti luxul suprem si apa limpede ca de izvor natural te invitam sa completezi formularul de mai jos si sa ne ceri o oferta personalizata!

Pentru ca apa din piscina sa nu miroasa a clor

Pentru ca apa din piscina sa nu miroasa a clor

CERE OFERTA PERSONALIZATA

Nume
Mesaj
Email
Telefon

De 17 ani, dam viata celor mai spectaculoase piscine in care cu siguranta ai mai inotat, poate la clubul exclusivist de fitness sau la resortul de lux din vacanta.

Iti aducem luxul senzorial suprem in inima propriului camin, o piscina in forma dorintelor tale. Un proiect unic in care expertiza tehnica impecabila face posibila orice capriciu estetic. Pentru satisfactie pe viata.